Conclusie

Hongarije is een goed land om op vakantie te gaan. Het ziet er vriendelijker en mooier uit dan we vooraf gedacht hadden. Het heeft een mediterraan klimaat, de zomers zijn daar warmer dan omringende landen. Wat natuur en vogels betreft valt er genoeg te beleven en te zien. Ook op cultureel gebied (waar ik het in dit verslag niet over heb gehad) heeft het land genoeg te bieden door zijn geschiedenis. Budapest waar we ook geweest zijn, is ook een prachtige stad met zijn vele verhalen. Kortom een verrassend land om er eens heen te gaan!

____________________

Links:

Reacties   

+1 #3 Waldemar 23-11-2009 17:52
Bedankt voor dit mooie verslag.
Zelf verblijven wij gedurende langere periodes in Poroszlo en zijn dus goed bekend met de in het verhaal beschreven gebieden.
Onze vogelkennis is niet zo groot en jullie verhaal heeft er wel aan bijgedragen om deze te vergroten, waarvoor dank.

Waldie
#2 Henk de Lange 08-09-2009 22:44
Hoi John,

vakantiebaardje, ach op de camping komt het er niet altijd van en is het geen noodzaak.

en de wereld is dan klein blijkt de vrouw van Udo, de collega van Hester te zijn bij jullie in Utrecht.

groeten,

Henk
#1 John Hinrichs 08-09-2009 12:43
Hoi Henk,

Via Udo, via Hester je link ontvangen. Leuk verhaal, je krijgt meteen zelf zin om heen te gaan! Draag je altijd een baard, of is dat je vakantiebaard? Morris en Finn zijn al echte kereltjes geworden. Met Bjorn gaat het ook goed, hij loopt wat achter in zijn ontwikkeling, maar heeft ineens het licht gezien en begint aan een inhaalslag. Doe Karin en de jongens de groeten.

John

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

DESIGN BY WEB-KOMP